Edit Game
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
 Delete

Use commas to add multiple tags

 Private  Unlisted  Public




Delimiter between question and answer:

Tips:

  • No column headers.
  • Each line maps to a question.
  • If the delimiter is used in a question, the question should be surrounded by double quotes: "My, question","My, answer"
  • The first answer in the multiple choice question must be the correct answer.






 Save   8  Close
Το "spamming" είναι πολύ κακή συμπεριφορά στο διαδίκτυο. Είναι... (1. Όταν προσβάλλω κάποιον διαδικτυακά, 2. Στέλνω διαφημιστικά μηνύματα σε πολλούς παραλήπτες, 3. Στέλνεις κενό μήνυμα ή κενές γραμμές σε συνομιλία)
2. Στέλνω διαφημιστικά μηνύματα σε πολλούς παραλήπτες
Προωθώ ένα μήνυμα όταν (1. Είναι με κεφαλαία το θέμα, 2. Ο συγγραφέας σου δίνει την άδεια, 3. Όταν δεν λέει εμπιστευτικό από τον συγγραφέα, 4. Έχει αρχεία με προστατευμένα πνευματικά δικαιώματα)
2. Ο συγγραφέας σου δίνει την άδεια
Όταν χρησιμοποιώ υπολογιστές ή ασύρματα δίκτυα σε δημόσιους χώρους τότε... (1. Δεν αποθηκεύω κωδικούς, 2. Βάζω κωδικό σε site με https:// , 3. Κάνω ιδιωτική περιήγηση, 4. Όλα τα παραπάνω)
4. Όλα τα παραπάνω
Tί είναι τα Cookies; (1. Ιοί, 2. Email, 3. Βραβεία, 4. Μικρά αρχεία με πληροφορίες που χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες για την αναγνώριση χρηστών)
4. Μικρά αρχεία με πληροφορίες που χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες για την αναγνώριση χρηστών
Αν δω προσβλητικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο πρέπει να... (1. Καταγγείλω στο Safeline και σε ενήλικα, 2. Αδιαφορώ, 3. Το λέω στους φίλους μου)
1. Καταγγείλω στο Safeline και σε ενήλικα
Τι πληροφορίες είναι η Πολιτική Προστασίας Απορρήτου ενός site; (1. Τι στοιχεία συλλέγει, 2. Γιατί τα συλλέγει, 3. Πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, 4. Όλα)
4. Όλα
Έχεις μήνυμα που έχει έναν άγνωστο σύνδεσμο.Τι κάνεις; (1. Να το ανοίξεις για να δεις, 2. Να μην το ανοίξεις, μπορεί να είναι ιός, 3. Να το στείλεις σε άλλον)
2. Να μην το ανοίξεις, μπορεί να είναι ιός
Για να είμαι ασφαλής στο διαδίκτυο πρέπει ...(1. Να μην δίνω τους κωδικούς, 2. Να μην κατεβάζω μουσική-παιχνίδια, 3. Να ανοίγω mail από άγνωστους ή αρχεία, 4. Όλα αυτά)
4. Όλα αυτά