Edit Game
ACTIVITAT 1: CORRECCIÓ
 Delete

Use commas to add multiple tags

 Private  Unlisted  Public




Delimiter between question and answer:

Tips:

  • No column headers.
  • Each line maps to a question.
  • If the delimiter is used in a question, the question should be surrounded by double quotes: "My, question","My, answer"
  • The first answer in the multiple choice question must be the correct answer.






 Save   9  Close
És l'aplicació de la recerca duta a terme per fabricar o posar en servei nous materials o productes, o per millorar-los tecnològicament.
desenvolupament
Millorar les activitats mitjançant canvis en els models de negoci, els processos, d'organizació, els productes o la comercializació per fer més eficient el negoci i aconseguir una posició més bona en el mercat.
innovació empresarial
És la capacitat que té una empresa per desenvolupar uns avantatges competitius que li permetin tenir una posició destacada en l'entorn en que actua.
competitivitat empresarial
Què significa R+D+I.
recerca, desenvolupament i innovació
El risc que assumeix l'empresa pel fet de no saber el grau d'acceptació que tindrà el canvi entre els consumidors. Aquests consumidors hauran d'acceptar el nou producte i adaptar-s'hi, de manera que el canvi pot implicar costos
risc comercial
Forma d’analitzar l’activitat empresarial mitjançant la qual una empresa desagrega la seva activitat global en diferents parts.
cadena de valor
Consisteix a elaborar estratègies encaminades un descobriment. Segueix una sèrie de procediments destinats a aconseguir nous coneixements sobre un fet o fenomen que puguin ajudar a treure conclusions i a oferir solucions
recerca
És el conjunt de caracteristiques internes que l'empresa ha de desenvolupar per obtenir i reforçar una posició superior amb relació a les empreses competidores.
avantatge competitiu
Prestigiós economista austríac, considerat el teòric més important del S. XX sobre la figura de l’empresari, va elaborar la teoria de l’empresari innovador.
Joseph Alois Schumpeter